Sara Rylander

Gymmet - dagens pass /Träningskläder/Lunch

 

HEJ GOINGAR!

Min dag har gått hyfsat snabbt, skolan va rätt chill idag. Slutade vid 1 och fick springa som en dåre till stationen för att hinna med 13 minuter över tåget, haha måste sett sjukt kul ut.. Hann iaf med och gick sedan direkt till gymmet där ett av de svettigaste passet i historien avverkades. Sjukligt hur mycket en människa kan svettas, haha. När jag tränar har jag ändå sjukt "lite" kläder på mig, klarar inte av att träna i löpartights, långarmad eller liknande. Seriöst kan inte ens träna i en vanlig kortärmad utan att få panik. Kör alltid på linne och shorts, ju mindre kläder - destå bättre.

Träningen gick iaf väldigt bra, hade bra energi genom hela passet. Fick dock ont i magen i slutet av passet pga oklar anledning, haha fett jobbigt men eftersom jag är sånn fighter (jaja hård) körde jag på tills jag var klar vilket jag är glad över nu efteråt. Ibland måste man bara bestämma sig..

 

Idag på lunchen gick också jag och mina två favoriter ner till stan & åt mat, riktigt mysigt! Fett mycket love till dom brudarna. Oslagbar trio alltså, haha vi har inte tråkigt en sekund :)

 

Kramis!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas