Sara Rylander

Gymmet - styrketräning / formcheck / modevisning

Hej!

Då va det måndag igen! Dock har min dag varit väldigt chill, slutade skolan halv 10. Hoppade på första bussen hem, klunkade en celsius och smällde en Quesbar och begav mig till gymmet. Idag blev det ett styrketräningspass där jag la fokus på mage och armar. Gick riktigt bra även om det va sjuuuukt lökigt, seriöst, svetten sprutade åt alla möjliga håll (fett fresh). Bjussar på en formbild, min kropp känns faktiskt riktigt bra nu. Känner mig mycket starkare och "fräshare" nu efter att jag börjat köra mer styrka ( I like).

Körde först 15 min på löpbandet som uppvärmning. Sedan körde jag styrka i 1h.

- 10 x 5 på total abnomal maskinen

- 10 x 3 (på båda sidorna) på Torso Rotation maskinen

 - 10 x 3 biceps curl med skivstång

- 10 x 3 marklyft med skivstång

- 10 x 3 Benpress

- 5 x 3 pullups

- 3 x 3 chins

- 3 x 3 "sneda chins"

- 3 x 10 hängande benlyft

- 20 x 3 situps på bänk

- 2 min plankan 

+ streching som avslutning

Dagens lurre blev lax sallad. Snabbt, enkelt, nyttigt & super gott!

Bjuder också på en bild på av dom personer som betyder mest för mig, min fina mamii. Hon är verkligen helt underbar, även om jag kanske inte säger det tillräckligt ofta så uppskattar jag verkligen allt hon gör/ har gjort för mig. Hon har hjälpt med såååå mycket! Vet inte vad jag skulle göra utan henne. Tycker det är viktigt att försöka uppskatta alla man har runt omkring sig för man vet aldrig hur länge dom kommer finnas där, saker kan förändras snabbt.. Familjen/mina vänner är verkligen mitt allt och jag hoppas alla ni vet hur mycket jag älskar er!

 

Blev lite deep där men tycker det är viktigt att visa uppskattning mot de man har runt omkring sig så länge dom faktiskt finns där..Aja nu ska jag iaf börja fixa iordning mig inför en modevisning som jag ska vara med i ikväll, kul kul! :)

 

Kramis

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas