Sara Rylander

Bra träningsdag - 5 km PW / 1h cardio + mage

HALLÅ GOINGAR! 
Ännu en dag avklarad, skönt. Och imorgon är det fredag, vilket är underbart! Haft en bra dag i skolan idag, dock rätt lång men överlevde. Hade hål idag på förmiddagen så jag och besti bestämde oss för att gå en PW runt sjön vilket resulterade i sisådär 5 km, va riktigt skönt. Solen sken och det va sånt där prefekt gå väder, vi gick iaf i ett bra tempo samtidigt som vi pratade ut om lite allt möjligt. Älskar att prata med mina närmsta kompisar, så skönt att kunna prata med någon när det har hänt saker, både roliga och tråkiga. Love my friendoooos. Slutade iaf sen skolan nångång innan 3 så tog direkt mitt pick & pack och drog ner mot tågstationen för att hinna med första tåget hem, klippte självklart också en celisus (i favvo smaken) för lite extra energi inför gymmet. 
Väl där så tog jag min shaker fylld med One Amino Pear från Fitnessguru och hoppade direkt på crosstrainern där det bjöds på en hejdundrandens lökfest! Efter 30 minuter gick jag över till löpbandet där det blev ytterligare 30 minuters cardio i form av löpning. Tyckte det gick riktigt bra idag, energin va bra och jämn under hela cardion och jag bara älskar när man känner att det går lättare och lättare för varje gång man tränar. När man känner att man faktiskt utvecklas, har själv märkt att min kondition har blivit betydligt bättre nu på senare tid. Sjukt kul och motiverande om inte annat! Efter cardion gick jag över och körde magträning, blev riktigt glad då jag ökade vikt på tre övningar (yeyy).
 15 x 5 på total abnomal maskinen 
- 10 x 3 (på båda sidorna) på Rotation Torso maskinen
- 20 x 3 Hängande benlyft
- 50 x 3 Russian twist med 16 kg vikt
- 2 min plankan
+ Stretching 

Just nu har jag parkerat mig i soffan med min superröra i högsta hugg! Blev en favorit i repris, öppnade också en helt ny jordnössmör burk (dog typ) finns verkligen inget som är så gott eller så beroende framkallande som PB haha. Livsfarligt.


Kramis :)  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas