Sara Rylander

Årets sista träningspass - 70 min cardio / Go hard or go home

HEJ HOPP I LINGONSKOGEN! 
Har precis varit nere på gymmet och levererat 2014s sista träningspass, känns faktiskt riktigt gött. Är sjukt redo för ett nytt år!
Eftersom jag ska iväg senare i eftermiddag och har lite saker att fixa osv passade jag på att träna nu tidigt på morgonen, va rätt lugnt i början av passet men som kan ca hela våra lilla bys befolkning och skulle träna haha. Som tur väl va hade jag redan kirrat ett löpbandet för det blev verkligen fullt på nästan alla cardiomaskiner. Med mina aminosyror i högsta hugg hoppade jag iaf på löpbandet det första jag gjorde, benen mina kändes ungefär som betongklumpar idag (no kidding at all) men lyckades ändå kriga på i lite mer än en timme. Blev mest löpning men gick också lite PW emellan åt idag, sjukt jobbbigt just under tiden men som vanligt grymt skönt nu efteråt! Hade också lite panik på mina hörlurar som har gått sönder, eller iaf ena luren... vilket är otroligt irriterande, får åka in och byta dom imon eller nått. Blir så när man lökar som en idiot haha, vet inte hur många hörlurar jag har tagit sönder detta året. Avslutade iaf sen passet med att stretcha ut ordentligt innan jag och mamsen begav hos hemmåt.

Nu sitter jag helt nyduschat och fräsh och väntar på att maten ska bli klar, blir taco onsdag här hos familjen Rylander. Mums, älskar tacos och skulle seriöst kunna äta det typ alla dagar i veckan haha. Sen i eftermiddag så ska jag väl mest ta det lugnt innan jag ska börja fixa mig osv och sen dra ner till Lina för lite nyårsmiddag med några pinglor. Där nere blir det somsagt middag innan vi korkar upp och beger oss in mot stan, blir förhoppningsvis en riktigt rolig kväll!

Hoppas ni med får en toppen sista dag på 2014 och har det riktigt kul ikväll, STOR KRAM :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas