Sara Rylander

New in - Nike pro / Tips på app - Perfektprognos

Hejsan, 
Är precis hemkommen från en mysig fika på grand. Träffade en väldigt saknad vänn och även några andra goa pinglor, alltid lika kul att träffas och snacka ikapp om allt som har hänt. Kafferepet blev iaf på Expresso House efter mycket om och men haha, jag tog en en Frapino (som är ca det godaste som finns, mums) och Elin tog en Aloe Vera dryck, festligt värre. Efter nån timme av snackande gick vi även runt och kollade lite i alla butiker som har mellandagsrea men hittade inget intressant, känns lite som om vissa affärer plockar fram allt dom kan hitta i källaren. Man bara tack men nej tack haha. Nu när jag kom fick jag iaf en riktigt positiv överraskning, bästa päronen hade fyndat ett par nya ursnygga Nike Pro Shorts! Har ju ett par likadana fast i neongul och älskar dom, supersköna och somsagt väldigt snygga så det va kul, lite ny motivation på köpet också ;)

Något annat jag vill tipsa om är en väldigt bra och användbar app! Denna appen heter PerfektPrognos och är lanserad av ingen mindre än Färjestads målvakt Fredrik Pettersson Wentzel. Inte bara en stjärna på isen alltså, utan han har också alltså tagit fram denna app som heter PerfektPrognos och som ger en den bästa och säkraste väderprognosen. Den är superlätt att använda och på bara nån minut får man fram vädret från alla de bästa väderstationerna på ett och samma ställe, hur bra? Man kan lätt jämföra vad stationer som "klart.se", "yr.no" m.fl, säger om platsen man är på just nu eller genom en valfri sökning se vad vädret är någon annanstans, både i Sverige och utomlands. Olika stationer ger ju sällan ut samma prognos men med PrognosPerfekt behöver man iaf inte ha flera olika väderappar utan det räcker med EN. Appen fungerar alltså också i hela världen och man kan se väderprognoser för varje timme upp till 10 dagar. 

Somsagt, ett litet tips till er som är trötta på oklara väderprognoser och vill ha koll, tycker personligen att det är sjukt irriterande när vädret inte stämmer med de dom sagt tidigare i väderrapporterna så denna app får tummen upp av mig! :) 


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas