Sara Rylander

Todays plan / Workout

Hello! 
Då va det äntligen fredag igen och jag sitter här i soffan och försöker plugga lite. Har ju alltid sovmorgon till halv 1 på fredag och burkar egentligen alltid försöka träna på nu på förmiddagen men kände att jag verkligen behövde plugga idag så får bli ett träningspass efter skolan istället. Funkar det med. Annars idag/ikväll får vi se vad som händer, förhoppningsvis blir det något roligt. Håller för övrigt somsagt på att drunka i skolarbeten förtillfället...har verkligen hur mycket som helst, alltid likadant innan lov men nu känns det utan tvekan värre än vanligt. Än sålänge har jag 2 psykologi uppgifter att göra, 2 ledarskapsorganisations uppgifter, kommunikations presentation, svenska prov + uppgift, natur labbrapportsinlämning, sociologi uppgift... ja det är väl ungefär det. haha åh behöver lov. Det är ju inte konstigt att man blir stressad. 

"Stress är den känsla som kommer när man känner att man har för mycket att göra och för lite tid att göra det på, eller när man har för höga krav och förväntningar på sig. Som att man inte får tiden att räcka till för allt som ska göras i skolan eller på jobbet, samtidigt som man till exempel vill hinna träna, träffa kompisar, vara med familjen och hinna med olika fritidsaktiviteter."

Men det är bara att kriga på, har jag klarat 12,5 år i skolan redan så klarar jag nog att kämpa mig igenom de sista halvåret också. Kan ju dock säga att jag ser sjuuuuukt mycket framemot våren, kommer bli så kul! Studentfesterna, skattjakten, pubbrundan, balen och såklart själva STUDENTEN. Åh längtar!!!

Aja, back to reality, idag står det iaf cardio & styrka på schemat. Har redan packat ihop gymväskan och förberett mina aminosyror inför eftermiddagens träning. Ska som vanligt börja med ett lökigt cardiopass och sedan avsluta med att gymma lite. Blir nog riktigt bra!
Hoppas ni får en härlig fredag, kramis :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas