Sara Rylander

8 km Powerwalk / Photoshoot

Blev en super mysig och ganska lång power walk med päronen, perfekt gå väder verkligen. Inte för varmt och inte för kallt. 
På tal om något helt annat så va jag iväg på något riktigt roligt innan i eftermiddags, va faktiskt och tog en massa modellbilder hos mstudio. Det va Martina som fotograferade mig och hon va verkligen super duktig och hur härlig som helst! Att stå framför kameran är faktiskt inte så lätt som det ser ut men hon hjälpte verkligen till ordentligt så att bilderna blev bra. Det va iaf sjukt kul och absolut något jag vill göra igen (skulle ej tacka nej till att bli modell hehe). Har kanske lite roligheter planerat för framtiden som jag tror kan bli riktigt bra men det håller jag för mig själv sålänge ;) 

Deras hemsida hittar ni här http://www.mstudio.se/, där kan ni hitta en massa super fina & häftiga bilder och kontaktuppgifter om ni själva vill ha bilder tagna av en grym fotograf! Kan absolut rekommendera det, sjukt roligt och alltid kul att ha lite fina bilder tagna av en professionell fotograf. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas