Sara Rylander

Fitnessnudlar från fitnessguru / Vad är det? Vad innehåller dom?

Vad är det? Vad innehåller dom? 

Fitness noodles® är Europas mest sålda kalorifria nudlar. Fitnessnudlarna passar perfekt som ersättare till pasta, ris och andra vanliga kolhydratskällor. Nudlarna består enbart av den vattenlösliga fibern glukomannan samt kalcium och passar
utmärkt för dig som vill äta dig mätt utan onödiga kalorier eller kolhydrater.

+ Helt fria från kolhydrater, fett och laktos
+ Mättande men kalorifria
+ Absorberar lätt smaker från kryddor, såser och liknande

Konjaku-roten har ätits i Asien i tusentals år och är naturligt fri från kalorier, kolhydrater, fett och tillsatser samtidigt som den har ett högt fiberinnehåll vilket bidrar till naturlig mättnad utan blodsockerpåverkan.

Fitnessnudlarna är en enkel lösning för dig som vill reducera både ditt kalori- och kolhydratsintag samtidigt som du kan äta dig mätt. Fitnessnudlar® är ett livsmedel som du med gott samvete kan äta för att stilla din hunger i samband med diet eller viktminskning istället för vanliga nudlar, pasta och ris.

I produktionen av Fitnessnudlarna använder vi bara konjaku-råvaror med lägsta möjliga kalorivärde vilket ger ett kaloriinnehåll om 4 kcal per portion om 100 g vilket gör att Fitnessnudlar® klassas som kalorifria. Nudlarna levereras i dubbelt förslutna förpackningar för att garantera färskhet och smakupplevelse. Observera att nudlarna har en neutral smak och istället lätt absorberar smakerna av såser och kryddor med sin unika utformning i knyten.

Fitnessnudlar® är naturligt helt fria från gluten, laktos, ägg och soja.

Tilllagning/ Användnig
Öppna förpackningen och skölj nudlarna under kallt vatten. Häll av i ett durkslag. Använd som ett kalorifritt alternativ till kolhydratsrika livsmedel i din matlagning. Om du föredrar varma nudlar kan du lägga dem i kokande vatten i 30 sekunder eller fräsa dem i en het stekpanna i ca 1-2 minuter. Nudlarna passar självklart bra i wok, sallader och liknande. Nudlarna kan ätas kalla som de är eller som en del av en varm rätt med valfria proteinkällor som kyckling, biff, fisk eller fiberrika grönsaker samt kryddor och annan smaksättning. För flera goda och kolhydratsfria och kalorisnåla recept med Fitnessnudlar®. Klicka här!

Var hittar man dom?
Du hittar dom 
på http://www.fitnessguru.com/sv där du också kan hitta en massa andra hälsokost produkter och kosttillskott för att få ut det mesta av din träning och för att maximera dina resultat! :) 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas