Sara Rylander

Lugnt cardio pass / träna bakis

Hello world. 
Vadå lugnt pass? Du är ju as svettig? Yes, sådär ser jag ut efter 2 minuters cykling. Lökigaste löken sara is in the building. Haha asså jag skojar inte när jag säger detta, idag körde jag först 30 minuters PW innan jag hoppade på cykeln och jag hann kappt cykla i 2 minuter innan det ser ut som om jag har sprungit typ ett maraton i spöregn. Fett fresh... Aja, rätt gött ändå. Lyckades ändå cykla i 30 minuter, dock i ganska lugnt tempo men ah bättre än inget.
Va ju somsagt iaf på lite party igår så va egentligen inte för snabb idag men ville verkligen röra på mig lite så krigade mig ner till gymmet och lyckades alltså iaf röra på fettet lite. Välbehövligt efter gårdagens mat/dryck intag. Seriöst, behöver alkolås på mitt kylskåp hemma haha. Brukar vanligtvis inte träna dagen efter jag har varit på fest då jag inte känner att det är så stor mening + att jag ofta inte är på topp om man säger så, men idag va jag ändå pigg och att röra på sig lite är ju alltid bra/skönt. 

Kom hem sen lagom till lunch då mamma hade fixat tacos, satt fint! Och nu sitter jag här och har intagit degposition i soffan, som jag också hade tänkt att hålla ett ganska bra tag och ska precis sätta på ett avsnitt av Gossip Girl. Klagar ej. 

Ha en bra söndag! Kramis :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas