Sara Rylander

Mina måsten att ha på gymmet!

1. Mobilhållare - Jag använder mig av en helt vanlig modell av mobilhållare, tycker det är superbra och jätte smidigt!

 

 2. Aminosyror - Åh bästa, älskar verkligen mina aminosyror, dom fungerar så bra och ger mig alltid en extra energiboost! De ger mig alltså extra ork och energi för att prestera på topp samtidigt som de hjälper till att se till att mina muskler inte bryts ner & återhämtas ordentligt, så bra! Jag använder mig av One Amino från Fitnessguru och tycker att de är hur bra som helst, ännu bättre är det också att de finns i sample påsar som är supersmidiga att ha med sig i gymväskan!  

3. Hörlurar (svetttåliga)Går inte att träna utan musik, allt blir lättare med en riktigt peppande spotify lista i lurarna. Motivationen höjs och man blir peppad till att köra ännu lite hårdare! För mig är det också viktigt att ha ett par som sitter hårt i öronen och som inte går sönder varannan månad haha så därför använder jag ett par lurar som tål svett och som är hur bra som helst! Rekommenderas starkt till alla som tränar. 

 

4. Bra träningskläder - För mig är det viktigt att man har bekväma och bra träningskläder som gör det lättare och skönare att träna, t.ex tröjor som andas. Sen så är det såklart också mycket roligare att träna om man känner sig lite snygg samtidigt, och att köpa nya träningskläder ger iaf alltid mig ny motivation. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas