Sara Rylander

A year of change / 2015

Ja mitt 2015 har verkligen varit mitt mest händelserika år någonsin. Jag har blivit "vuxen", tagit studenten, gjort livsförändrade val, fått känna på hur det är att bli kär, fått en massa nya vänner, bott utomlands, flyttat hemifrån, ändrat många åsikter och lärt känna mig själv väldigt väl. Jag har också gjort många misstag som jag i sin tur har lärt mig av och upplevt både glädje och sorg. Galet mycket har hänt och det har utan tvekan varit ett år med mycket ups and downs, dock är jag superglad att jag ändå gjorde alla dom val jag gjorde i år, för även de lite sämre sakerna förde med sig nått bra och av de misstag som gjordes så lärde jag mig somsagt mycket. Jag kommer nu iaf att lägga upp min årsresume och vi börjar med de tre första månaderna! :) 

JANUARI: Min månad va äntligen här! Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtade tills det skulle bli Januari och tills jag äntligen skulle fylla 18 år. Min födelsedag firades först med familj och släkt och därefter hade jag även en födelsedags förfest som blev mindre lyckad för min del om man säger så hahah. Veckan därpå istället gjorde jag min första lagliga utgång på Grace och hade sååå kul. Under januari flöt annars mitt liv på bra och det hände inte så mycket, mina dagar bestod mest av träning, skola, äta och sova. 

FEBRUARI: Jag och Mamma åkte iväg på Göteborg horse show som jag hade vunnit biljetter till. Vi andades in den härliga doften av häst och spenderade två nätter på ett fint hotell med en gryyyym frukost buffé. Februari bjöd också på många goda och mysiga lunch/fika dater med fina vänner. Mums. Även min allra första studentfest hann jag med som gick rock and rolls tecken, hade galet roligt tillsammans med mina amazing classmates. 

MARS: Jag åkte upp till Stockholm för första gången i år för att träffa Madde som också jobbade på Pepes i somras. Vi åt en massa god mat och det blev också en del shopping. I Mars va det även dags för min andra studentfest där temat va film och jag gick självklart som världens bästa karaktär - Brook Davis i One tree hill. Det bjöds också på lite födelsedags firande för min kära farmor samt en hel del lökande på gymmet för min del. I Mars började jag också nedräkningen till bästa Rhodos och gick ut med att jag skulle spendera min sommar på Pepes Bodega. Det absolut viktigaste och bästa som hände under Mars va dock utan tvivlan när vi äntligen fick hämta hem min kära Fancyprins igen. Han är världens finaste häst med ett hjärta av guld och att han nu fick komma till rätta gjorde mig så lycklig.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas