Sara Rylander

Recept - Kvargtårta / Fröknäcke

RECEPT SUPERGOTT FRÖKNÄCKE:
- 2 dl Solroskärnor
- 1 1/2 dl Pumpafrön
- 1/2 dl Linfrön
- 1/2 dl Grahamsmjöl
- ca 2 dl Vatten

1. Sätt på ugnen på 225°
2. Blanda alla ingridienser och låt svälla i ca 15 min
3. Bred ut smeten på bakplåtspapper, salta med flingsalt och grädda tills fin färg innan ni vänder på knäckebröder (ca 15 min beorende på ugn), lossar pappret och gräddar på andra sidan tills den också har fått en fin färg

 

NNYTTIG KVARGGLASSTÅRTA:
- 5 dl Kvarg
- Vaniljpulver efter smak
- ca 4 msk Stevia
- 3 dl Mixade jordgubbar

1. Blanda ihop allt, häll över i en tårtform/pajform och sätt den i frysen
2. Ta fram den ca 45 min innan servering 
3. Garnera gärna med färska bär eller annat gott och NJUT! :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas