Sara Rylander

Ny smak / Double rich chocolate / Proteinpudding

DRÖÖÖÖÖM 

Detta måste vara, nej det ÄR det godaste kasein proteinpulvret jag någonsin smakat. Så sjukt gott! Som ni vet så har jag under en längre period användt mig av Fitnessgurus One casein och jag verkligen älskar det, min favorit är helt klart att göra proteinpudding. Superlätt, proteinrikt, hur gott som helst och perfekt att ta som kvällsgotte innan man går och lägger sig. På bilden längst ner kan ni se vilka smaker som jag har hemma och som jag testat innan. Tycker alla är riktigt smarriga men denna nya tar lätt hem priset som godast!

Här kommer iaf först lite basic information om One Casein från Fitnessguru för er som inte har 100% koll på vad det är: 

"One Casein® är ett välsmakande och naturligt krämigt protein av högsta kvalitet med långsamt upptag. Genom skonsam ultrafiltration separeras kasein från mjölk och andelen kolhydrater, fett och laktos minimeras. One Casein® består av kaseinprotein vilket tar längre tid att bryta ner jämfört med andra typer av proteinpulver såsom vassleprotein och äggprotein. Detta leder till en långsammare frisättning av aminosyrorna i proteinet. Det långsamma upptaget gör att proteinet hjälper till att bibehålla muskelmassa under förlängda perioder, i upp till 8 timmar. One Casein® är därför ett utmärkt protein att använda som kvällstid innan nattens fasta eller när det är långt mellan måltider.
 
+ Aminosyratillförsel i mer än 8 timmar
+ Protein bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan
+ Perfekt natt-, mellanmåls- och dietprotein
+ Enbart micellärt kasein & kalciumkaseinat
+ Innehåller mer än 10 gram essentiella aminosyror (EAA) per portion
+ Innehåller mer än 5 gram grenade aminosyror (BCAA) per portion
 

 

One Casein® är ett protein som bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan. För att förhindra muskelnedbrytning är det viktigt att få i sig tillräckligt med protein varje dag. Då muskelfibrerna bryts ner vid träning är det viktigt att tillföra rätt näring för att musklerna ska återhämta sig och kunna växa. Det är särskilt viktigt för personer som tränar och är aktiva att få i sig rikligt med protein."
 

Det nyaste tillskottet i denna familjen heter iaf som rubriken lyder, Double Rich Chocolate och har en väldigt tydlig och god chokladsmak. Den smakar verkligen äkta och inte alls sådär konstgjort och äckligt som vissa proteinpulver gör. Konsistensen på den är perfekt och det är både lätt att blanda den i shaker med mjölk/vatten och som proteinpudding (som jag föredrar). På bilderna ovan kan ni se hur jag brukar avnjuta denna gobit och jag kan lova er att ni inte kommer att bli besvikna om ni testar, det smakar precis som helt vanlig onyttig chokladpudding. Alltså som en riktig dröm! Det är också väldigt lätt att göra den, allt ni behöver är:
- En skopa Kasein proteinpulver (Alla smaker fungerar bra men Double Rich Chocolate är nya favoriten)
- En burk vanilj eller nötchoklad kvarg
- Kakao och stevia efter smak
- Lite vatten (behövs mindre än vad man tror)
- En sked jordnötssmör 
+ Ev toppings såsom bär, nötter eller kvarg osv

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas