Sara Rylander

Breakfast / Fatburner / Power walk

GOD MORGON

Allt bra med er denna onsdag? Med mig är det iaf kanon och jag precis varit ute på en skön morgon power walk. Åt dock självklart först världens bästa frulle bestånde av vaniljkvarg, fun light saft, stevia, frysta bär och en massa jordnötssmör. Yummie! Om ni inte testat om denna röran än så måste ni göra det, perfekt uppladdning inför dagen. Efter det så tog jag mina fettförbränningspiller från Fitnessguru
bytte om, snörade på löpardojjorna och drog ut i kylan. Börjar verkligen bli kallt nu brrrr.... Bästa med kylan är iaf att man håller ett riktigt högt tempo för att hålla värmen haha. Gick min vanliga standard runda plus lite extra vägar och jag är sååå glad att mina problem med höften har blivit mycket bättre nu när jag tagit det lite lugnt. Påvägen hem sen så passade jag även också på att dra en sväng till solarieöarna. Så skönt att bara ligga där och drömma sig bort till värmen med lite bra musik i öronen. Väldigt avslappnande.


Kom iaf somsagt hem nu för en stund sen och jag sitter just nu framför lite serier. Ska nog snart hoppa in i duschen och fixa i ordning mig lite. Vet inte riktigt än vad dagens planer bli så vi får se vad som händer, tror dock det blir en runda till stan och sen ikväll får vi se om det blir utgång och festligheter eller om det blir en myskväll hemma i soffan med någon bra film. We'll see helt enkelt.

Hoppas ni får en kanon dag, kramis! :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas