Sara Rylander

Smakrecension - MyProtein jordnötssmör

Först lite fakta:

Myprotein Peanut Butter är ett välsmakande jordnötssmör naturligt rikt på protein, hälsosamma kolhydrater och fetter och är tillverkat helt och hållet från jordnötter, helt utan tillsatser. De hälsosamma enkel- och fleromättade fetterna i vår jordnötssmör gör det till ett perfekt mellanmål för att komplettera en balanserad kost. Jordnötssmöret är även idealt för dig som tränar då det är en källa naturligt rik på protein. 

- 100% naturligt jordnötssmör
- Utan tillsatt salt, socker eller palmolja
- Naturligt högt proteininnehåll
- Innehåller hälsosamma enkel- och fleromättade fettsyror


Min recension
Jag fick ju hem en stor härlig burk med just myproteins jordnötssmör i mitt senaste paket från bästa Nu3s (ni hittar det HÄR) och jag har nu hunnit testa av det ordentligt. Smakmässigt tyckte jag att det va väldigt gott, jag verkligen älskar ju jordnötssmör och så alla märken går inprincip hem hos mig haha. Dock tyckte jag att det kunde vara lite mer smak i jordnötssmöret, personligen gillar jag när det smakar lite mer salt. Detta innehåller ju inget salt alls vilket är bra på ett sätt men somsagt, jag föredrar när det är lite sälta i jordnötssmöret såsom t.ex Green Choice har. Även om det knappt innehåller något heller så gör det lilla skillnad. Sen om vi ska prata om konsistensen så tycker jag att den va perfekt! Den va verkligen lagom, inte för hård och inte för rinnig. Något annat väldigt bra med myproteins jordnötssmör är utan tvekan den stora burken, så smidigt om man äter så mycket jordnötssmör som jag gör haha. 

Jag testade iaf att äta detta jordnötssmöret både rakt upp och ner med sked, i min proteinpudding och som topping på min keso/kvarg röra. Och betyget jag ger detta jordnötssmör är helt klart väl godkänt, 4 av 5 toasts. Skulle fått fullpott om det innehöll lite salt! 


Här är mina favorit "recept" med jordnötssmör:
Overnight oats med jordnötssmör
Protein chokladpudding
Nyttiga Chokladbollar
- Att toppa olika kvarg röror med samt ha i smoothies och på mackor
Nyttig kladdig kladdkakahttp://sararylanders.se/2015/augusti/recept-nyttig-kladdig-kladdkaka.html

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas