Sara Rylander

sockerfri och glutenfri kakmix

VAD ÄR DET?
Med denna kakmix kan man laga sina favoritkakor helt utan socker och vetemjöl!  Kakmixen gör det enkelt att laga kakor som alla kan äta med gott samvete. I blandningen användes Sukrin istället för socker och ersätter vetemjöl med Mandelmjöl och Fiberfin. Resultatet blir en saftig och smakrik kaka som kan avnjutas med gott samvete. Kakan smakar utmärkt som den är men är också perfekt som bas för äpplekaka, hallonkaka, morotskaka och många fler. Mer info och 10 smarriga recept hittar du: HÄR

- Innehåller sukrin istället för socker
- Vetemjöl är ersatt med mandelmjöl och Fiberfin
- Ger 800g färdig kaka

- Utan gluten och mjölk - passar veganer och glutenintoleranta


HUR GÖR MAN:
- Sätt ugnen på 175 C.
- Vispa 4 stora ägg, 2 dl vatten och 1 dl olja i en bunke.
- Tillsätt påsens innehåll och vispa tills smeten är jämn.
- Gräddas i mitten av ugnen i ca: 30 min.

Tips: Använder man kvarg i stället för olja reducerar man innehållet av fett till 4,6g per 100g!



Ni hittar denna kakmixen samt en massa andra hälsokost produkter HÄR på Nutri-Nicks hemsida :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas