Sara Rylander

VILL DU SPENDERA DIN SOMMAR PÃ… RHODOS?

VILL DU SPENDERA SOMMAREN PÅ KÄRLEKSÖN, RÄTTARE SAGT RHODOS?

Vill du bli bartender? Kunna resa och jobba överallt i världen, träffa en massa nya människor och ha en spännande och fartfylld arbetsplats? Eller drömmer du kanske bli den nya Avicci, Alesso eller Ingrosso och spela runt om i världen framför flera tusen människor som sjunger med i just DIN musik? I så fall har jag svaret till dig!

Sol, bad, bästa festerna, grymma lärare, skönaste folket och sjukt bra utbildningar. På Royal Bar and DJ acadamy får du chansen att spendera några fartfyllda och väldigt lärorika veckor på världens hetaste plats, på partyön Rhodos. DU vill inte missa detta. 

 

ROYAL BAR ACADEMY
Välkommen till Världens mest exklusiva bartenderskola. Efter att du genomgått fyra veckors intensiv bartenderutbildning hos oss har du alla kunskaper som krävs för att arbeta i allt från avancerade cocktailbarer, restauranger till internationella nattklubbar världen över. Royal Bar Academy (RBA) är bartenderutbildningen som särskiljer sig från alla andra bartenderskolor, vår utbildning är framtagen av Europas främsta inom branschen. Målsättningen är att alltid erbjuda den mest kvalitativa och bästa bartenderutbildningen på marknaden.

Vi är som sagt en mycket seriös skola som har en gedigen utbildningsplan som är upplagd efter alla olika delar som krävs för att bli en professionell bartender. Hos oss lär vi oss alla de praktiska och teoretiska kunskaperna, men även som enda bartenderskola i Europa att inneha en praktikperiod för alla elever. Det är även viktigt för oss att eleverna får en en rolig och upplevelserik tid hos oss på fritiden, vi samordnar därför många olika fritidsaktiviteter såsom yachtutflykt, beachvolleyboll, windsurfing, vattenscooter m.m. Vi har även som enda bartenderskola i Europa två olika boende alternativ, så man har möjlighet att välja vad som passar en bäst. 

 

ROYAL DJ ACADEMY 
Efter många års erfarenhet i nattklubb- bar- och restaurangbranschen har vi lärt oss att duktiga DJ´s är en stor bristvara. Enbart i Sverige finns det tusentals nattklubbar och barer och alla använder sig regelbundet av DJ´s. Vissa stora klubbar har upp till 4-5 DJ´s per kväll, så arbetstillfällen finns det gott om. Sverige har blivit ledande när det gäller att leverera duktiga och världskända DJ´s. Trots denna världsmerit så råder det en enorm brist på duktiga DJ´s. En ännu större bristvara är kvinnliga DJ’s och efterfrågan är enorm i Europa.

En deejay har alla valmöjligheter i världen. Med sin musik och hörlurar kan en deejay jobba vart som helst. Det är ett av få jobb där man har hela jordklotet som arbetsfält. Det är till och med så att arbetsgivare ofta ser DJ´s från ett annat land som mer lockande än de från det egna landet. På Royal Bar Academy hjälper vi varje elev att hitta sin väg till rätt mål, vi vägleder varje enskild elev till sitt personliga mål och en möjlighet att profilera sig. Royal Dj Academy erbjuder även sina elever varierande typer av praktik på bland annat inget mindre än på bargatans guldkorn Pepes Bodega.


Så vill du utbilda dig till bartender eller DJ på underbara Rhodos och samtidigt som du får en grym utbildning få både minnen och vänner för livet, boka redan idag! Om du dessutom använder dig av min rabattkod "SR25" när du bokar så får du 500 kr i rabatt. Jag lovar att du inte vill missa detta, livet på ön är oslagbart! Har ni frågor eller vill ha mer information, kontakta mig på sararylander@live.se så ser jag till att svara på era frågor.

HOPPAS VI SES I SOMMAR! :)

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas