Sara Rylander

Questbars - NY SMAK / Pumpkin pie

Ännu en ny smak att se framemot!

Questbar har precis lanserat en helt ny smak av deras helt underbara proteinbars, nämligen pumkin pie. Själv har jag aldrig testat pumpkin pie men jag vet att det är en stor favorit i USA som äts bla på Thanks giving... så ah jag har inga direkta förväntningar på denna smaken jag hoppas såklart att den leverearar lika bra som alla andra smaker har gjort och det ska bli spännande att smaka den, vem vet, kanske bli en ny favorit?? Än sålänge har jag dock inte hittat dom på någon svensk hemsida utan vet bara att man kan förbeställa/köpa dom på Questnutritions egna hemsida som ni hittar HÄR. Rekommenderar iaf alla som inte har testat dessa bars att köpa hem några (från t.ex gymgrossisten, budofitness) och testa dom för dom är verkligen supergoda och rikigt bra! 

- De innehåller inga tillsatser vilket de flesta proteinbars gör.

- De innehåller typ inget socker (ca 1g)

- I vissa av barsen finns det bitar av vit/mörk choklad som givetvis inte heller innehåller något som helst socker och som är supergoda!

- Konsistensen är helt perfekt i alla smaker.

- Näringsvärdet per bar (det skiljer sig lite mellan de olika smakerna) är 20 g protein, 6 g och  5 g fett runt 170-220 kalorier styck.

- De innehåller inte några som helst transfetter eller mättade fetter (de fetter som inte är bra för oss)

- Runt 18 g fiber per bar!

- Går att använda i olika bakvärk och blir supergoda när man värmer dom

 

- Det finns hela 20 olika smaker att välja mellan!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas