Sara Rylander

Skonsam tandblekning / Mud mask / Kyssvänliga läppar

Nu när hösten börjar närma sig och det blir gråare och gårare ute så tycker jag att det är extra viktigt att ta hand om sig själv och unna sig lite nya skönhetsprodukter för att känna sig fräsch även när sommarbrännan börjar släppa och höstdeppen drar igång. Personligen så vill jag använda mig av produkter som både fungerar samtidigt som de är bra för huden/kropen, innehåller bra ingridienser och har en stark "faktagrund" att stå på. Just nu så har jag tre produkter som jag ska beställa hem för att unna mig själv lite lyx och för att inte tappa glansen i höst haha... Den första är en tandkräm som hjälper ens tänder att återgå till sin ”naturliga vita” färg, alltså så som de var innan man har druckit en massa te/kaffe, färgstark mat osv. Sjäv har jag bara läst positiva recensioner om den, t.ex på bilden ovan så kan ni se Sarahs resultat efter bara en vecka. Hur bra? Så absolut är detta något som jag vill testa på, ett extra vitt smile tackar man aldrig nej till ;). 

 

Den andra produkten som jag ska beställa hem är ett matt läppstift i lite nude färg, är ju sååå snyggt! Just detta som jag ska köpa är ett som förstärker läpparnas utseende med en rik, hållbar färg och ger dessutom skydd i form av hydroxytyrosol, huvudingrediensen i Celltrex Ultra. Det ska ge mig kyssvänliga, släta och ungdomliga läppar. Inte helt fel, blir spännande att testa! 

 

Sist men inte minst så är jag bara tvungen att beställa hem denna underbara mud mask, seriöst den är så bra! Testade ju den för första gången igår och man kände/såg verkligen skillnad efteråt. Själv har jag tur att ha en rätt slät hud men även jag har perioder då man får besök av ett x antal finnar som inte alltid uppskattas haha så då är denna perfekt att ha hemma och använda några gånger i veckan. Såg verkligen framemot att få testa den igår då jag hade hört värsta galna historien om denna mask och om hur bra och effektiv den faktiskt är, såklart va jag trots det lite skeptisk men nu fattar jag precis. 5 av 5 toasts på denna. Lätt att använda, behövs inte alls mycket så tuben räcker länge, lätt att tvätta bort och sen somsagt gör den susen för huden! 


Om ni själva är intresserade att testa någon av dessa produkter och unna er lite extra nu i början av hösten,
skicka bara iväg ett mail till mig på sararylander@live.se så berättar jag mer! :) 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas