Sara Rylander

Rhodos bargata - Tips!

Åh va roligt :D Du får gärna göra ett inlägg om vilka barer man inte får missa, vi åker nämligen till Rhodos stad å lär hänga en del på bargatan!

Här kommer mina fest tips när det kommer till Rhodos. Har även skrivit en längre Rhodos stad guide där det står mer om mat, boende, stränder osv och om ni vill läsa hela det inlägget så hittar ni det HÄR! :)

FEST: Ja ni, på bargatan är det verkligen fullt ös haha och mina favoriter är helt klart Solsidan bar och Pepes Bodega. Som turist 2014 älskade jag dock grabbarna grus. Även No Name bar och deras blåbärsshots är något som man inte får missa när man är i Rhodos, mums. Drinkarna ute på bargatan är betydligt billigare än hemma i svearike haha men mitt tips är ändå att föra en hel del med kompisgänget innan ni drar ut. Det är väldigt lätt att göra av med mycket pengar när man väl går ut. Sen något annat som man absolut inte får missa om man åker ner hit är alla sjuka events som hålls både på kvällarna och på vissa dagar. På solsidan har vi två olika events varje vecka där man får fribar (huuur bra) och det bjuds på både olika tävlingar och stripshower. Det är galet kul! Plus att jag jobbar där, so be there haha ;) Sen finns det även dagsfester, vilket enligt mig också är sjukt roligt! Det är Pepes Bodega som anordna dessa och ni borde gå på iaf ett beach party om ni är här. Det enda ni behöver göra är att köpa en biljett och sen fixar klubben resten. Något annat som är ett måste om man åker ner hit och prickar in datum då t.ex Alesso, Ingrosso (dom brukar komma varje år) och andra stora Djs spelar är att dra till Paradiso (Europas största beachklubb) på natttid när dom spelar. Det är magiskt! :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas