Sara Rylander

Favorites

Favvo artisten: Hmm... Har ingen speciellt utan jag lyssnar på alla möjliga men Justin Bieber har väl spelats en hel del på senaste! 

 

Favvo låten: ”Odysee” Just nu så spelas mycket peppande och motiverande låtar i mina öron för att pigga upp i mörkret och kylan haha. Min Rhodos Baby lista går på repeat och Odysee med Scarf är en av favoriterna där. Ni hittar listan här nedan, perfekt att ha när man tränar :)

 

Favorit produkt: Mina nya produkter (shampoo, kräm osv) från Rituals som jag fick av bästa Ellen på min födelsedag. Dom luktar så gott!

 

Favorit på tv: Kollar aldrig på TV med på min dator så blir det mycket serier. Mina favoriter atm är Greys anatomy, Pretty little liars, Chicago PD/Fire, The walking dead och The vampire diaries. Sen tycker jag även ung och bortskämd är underhållande haha. 


Favorit snack: Keso/kvarg röra med granola och jordnötssmör. BÄSTA. Och sen även nu mina underbara proteintryfflar från HÄR

 

Favorit webbshop sida: Shein, Romwe och Nu3

 

Favorit dessert: Eh kladdkaka??? Fast nybakta bullar är inte heller helt fel hehe

 

Favorit sökningen på Youtube: Kollar ofta på Rhodos videor som folk har gjort när längtan är för stor haha

Favorit färg: Vit, svart, beige men även starka färger som gör att man ser brun ut ;)

 

Favorit bloggar: Foodstories, Kissies, Jennys matblogg, Diabetesmannen och Annica Englund

Favorit instagram konto: Har inget speciellt men gillar konton som lägger upp bilder på massa smarrig mat 

 

Favorit matställe du ätit på: Hmm... av de jag ätit på så säger jag lätt Gordon Ramsay's The Maze grill i London. DRÖM GOTT

Favorit modellerna: Gigi Hadid, Kendall Jenner, Candice Swanepoel och Cara Delevingne. Hur snygga???

 

Favorit på Snapchat: Har ingen favorit så men älskar när mina saknade pinglor som bor i Thailand nu lägger upp massa härliga bilder. Dock blir man ju lagom avundsjuk haha... 

 

Favorit frukost: Tror ni vet den vid detta laget haha. Men förutom den så tackar jag inte nej till en fet maxad frukostbuffé på hotell. Bästa.
 

Favorit frisyr: Utsläppt och lockigt! Enkelt men så fint.
 

Favorit komediserie: Vänner utan tvekan. 

 

Favorit spot i London: Självklart älskar jag att strosa runt på Oxford street och shoppa men jag tycker det är så himla mysigt ute i Hyde Park. En massa lösa hundar, ekorrar som springer runt, folk som rider och motionerar. Allt detta mitt i Londons centrum. Lugnet i stormen verkligen! 

Favorit app: Swish helt klart haha... nej men just nu är nog snapchat högst upp på min lista. Älskar det, så himla roligt! Och om ni vill följa min vardag så hittar ni ju mig under namnet sararylander! :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas