Sara Rylander

Recension - Bootea teatox

Bootea Teatox
"Syftet med Bootea teatox & kostplan är att ge dig det uppsving du behöver för att komma på rätt spår med din hälsosamma kost och aktiva livsstil. De ingredienser som används i våra teer har använts i århundraden för välbefinnande och hälsoändamål, men det är först nu som vi äntligen har sammanfört alla dessa kraftfulla ingredienser till en enda perfekt produkt. Teatox är ett finare ord vi använder för att beskriva hur kroppen går igenom en naturlig process för rensning, genom att ta bort oönskade "gifter" & uppsamlat avfall från kroppen via lungorna, njurarna, tarmarna och huden."

Enkel detox baserad enbart på naturliga ingredienser
- Innehåller Daytime detox-teér och Bedtime cleanse-teér med olika funktion
- Dagste - för 14 dagar (varje dag), kvällste för 7 nätter (varje kväll)
Aktiva ingredienser är bland annat kinesiskt oolong-te, mate och psylliumfrö Hur fungerar det / Dosering?
Morgonteet -  Tas varje dag och det funkar på så sätt att det ökar ämnesomsättningen – alltså omvandlar mat till energi samt bränner fett och kalorier. Det dämpar även hungern vilket minskar risken för småätning. Som resultat av detta bör du känna dig mer energisk och motiverad till träning.

 

Kvällsteet - Detta dricker man varannan kväll innan man går och lägger sig. Det renar matsmältningssystemet samt förhindrar överskottet av kalorier att absorberas och bli lagrat till fett. Detta betyder alltså att man får en laxerande effekt cirka 8 timmar efter intaget.

Det som teatox kurerna påstår göra är:
- Bränna fett och gå ner i vikt
- Öka förbränningen
- Ökad mättnadskänsla
- Förbättra huden
- Detoxar kroppen

 

Yes som ni kanske kommer ihåg så har jag under de senaste två veckorna druckit mitt teatox te från Bootea som jag fick hem i mitt senaste paket från bästa Nu3. Drack min sista kopp i söndags och jag tänkte där med ge er en liten recension på teet för er som själva är intresserade av att testa det... Och nå vad tyckte jag? Jo det får en tumme upp av mig. Smaken på det va väl inget att hurra över men det hade en mild ton av mint och det slank absolut ner utan några större problem. Resultatet av kuren då? Jo jag känner att min kropp har blivit mycket mindre uppblåst och under tiden som jag drack teet så rensades verkligen allt ut efter man t.ex ätit om ni förstår vad jag menar haha. Ni kommer att få behöva gå några extra rundor på toaletten ;). Så ja mitt resultat blev i slut ändan att jag kände mig mer slank och mindre uppblåst samtidigt som det kändes bra psykiskt att rensa ut kroppen från en hel del skräp. Enda negativa jag skulle säga om det är att jag fick ont i magen ibland när jag tränade på morgonen direkt efter frullen och att jag druckit teet, antar att löpningen plus teet fick igång magen lite väl mycket haha... Kan iaf rekommendera Bootea teatox och av mig får det 4 av 5 toasts! :)


Ni hittar teet HÄR

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas