Sara Rylander

Bootea Teatox - Dags att rena kroppen!

Då va det dags igen!
Efter några helger nu med väldigt mycket festande och skräpätande så är det äntligen dags att köra en teatox igen för att verkligen rensa kroppen. Jag har tänkt att att köra en vit månad nu i April tills jag åker och det känns perfekt att kick-starta min hälsosamma månad med denna teatoxen som jag testat en gång innan och som jag vet fungerar superbra! Ni hittar teet HÄR

Bootea Teatox
"Syftet med Bootea teatox & kostplan är att ge dig det uppsving du behöver för att komma på rätt spår med din hälsosamma kost och aktiva livsstil. De ingredienser som används i våra teer har använts i århundraden för välbefinnande och hälsoändamål, men det är först nu som vi äntligen har sammanfört alla dessa kraftfulla ingredienser till en enda perfekt produkt. Teatox är ett finare ord vi använder för att beskriva hur kroppen går igenom en naturlig process för rensning, genom att ta bort oönskade "gifter" & uppsamlat avfall från kroppen via lungorna, njurarna, tarmarna och huden."

Enkel detox baserad enbart på naturliga ingredienser
- Innehåller Daytime detox-teér och Bedtime cleanse-teér med olika funktion
- Dagste - för 14 dagar (varje dag), kvällste för 7 nätter (varje kväll)
Aktiva ingredienser är bland annat kinesiskt oolong-te, mate och psylliumfrö Hur fungerar det / Dosering?
Morgonteet -  Tas varje dag och det funkar på så sätt att det ökar ämnesomsättningen – alltså omvandlar mat till energi samt bränner fett och kalorier. Det dämpar även hungern vilket minskar risken för småätning. Som resultat av detta bör du känna dig mer energisk och motiverad till träning.

 

Kvällsteet - Detta dricker man varannan kväll innan man går och lägger sig. Det renar matsmältningssystemet samt förhindrar överskottet av kalorier att absorberas och bli lagrat till fett. Detta betyder alltså att man får en laxerande effekt cirka 8 timmar efter intaget.

Det som teatox kurerna påstår göra är:
- Bränna fett och gå ner i vikt
- Öka förbränningen
- Ökad mättnadskänsla
- Förbättra huden
- Detoxar kroppen

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas