Sara Rylander

TILLBAKA FRÅN DET DÖDA

HEJ PÅ ER!!

Det va inte igår... Nej förlåt för att jag inte har bloggat nu på några veckor (???) men jag valde att ta en paus i från bloggen där en sväng för att jag hade helt enkelt ingen motivation eller den tiden som jag känner att jag vill lägga ner på att skriva bra inlägg. Så ja, därför blev det en liten paus men nu är jag peppad på att köra igång igen och börja blogga mer som vanligt igen. Yey haha!

Vad har hänt sen sist då? Jo jag har hunnit med en hel del. Mina vardagar har jag spenderat med att jobba, fika, träffa vänner och sen såklart med att träna. Träningen har rullat på bra och jag har hittat en lagom nivå som gör att jag tycker att det är riktigt kul att träna igen vilket känns kalas. Älskar när motivation är på topp! Sen så har jag då som sagt också jobbat än hel vilket min plånbok tycker om haha. Jag har även hunnit med en hel del festligheter och höjdpunkten har helt klart varit reunion helgen i Stockholm då jag fick träffa alla mina underbara tjejer igen. Va verkligen så kul och jag mår alltid så himla bra när jag får va med dom. Bästa! Ja det är väl ungefär det "största" som har hänt, sen så har vi också självklart firat farsdag och haft det mysigt nu den senaste helgen. 

Och idag har jag än så länge har jag haft en riktigt skön dag och jag har hunnit med lite olika saker såsom att äta en supergod frulle, gå en härlig morgon power walk och fixat lite med mina nya kläder från Romwe. Snart ska jag gå ut i köket och fixa lite lunch som blir rester från igår, men jag klagar inte för det är nämligen godaste laxen som står på menyn - Pepparkakslax. Mums! Sen i eftermiddag blir det nog mest lugnt fram tills lite senare då jag ska bege mig in till stan för att ha lite torsdagsmys. 

Hoppas ni alla får en fortsatt fin dag, kramis! :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas