Sara Rylander

ÖRTTE DETOX TEA

I mitt paket som jag fick hem härrom dagen så fick jag hem detta detox teet från www.ortte.com. Jag är sjukt taggad på att testa det och se vad resultatet blir! Har än sålänge hunnit dricka det i två dagar och jag måste erkänna att jag gillar det, det har en god smak och jag hoppas om sagt att det kommer att hjälpa mig att rensa ut allt skräp i kroppen och få mig känna mig både fräschare och piggare. Ni kommer självklart att få en recension när jag har kommit längre i kuren. Men här kommer iaf lite information om teet så länge:  


Örtte Detox Tea 28 Dagar innehåller unika ingredienser som är speciellt kombinerade för att rena kroppen och återställa kroppen. En detoxkur ökar immunförsvaret, ämnesomsättningen och gör det lättare för kroppen att ta upp näringsämnen. Denna detoxkur kan hjälpa dig att förbättra energinivåerna, främja en sund viktminskning och rena kroppen från gifter. Örtte Detox Tea 28 Dagar kan hjälpa dig att sova bättre på natten samt öka dina energinivåer så att du kan få ut det mesta av din dag.

- Fyllt av antioxidanter
- Kan minska uppblåsthet och öka din ämnesomsättning
- Hjälper till att öka energinivåer och ork
- Rengör, återställer och ger näring åt kroppen med detox
- Effektivt för att öka immunförsvaret
- Kan förbättra humör och sömn
- 100 % naturliga ingredienser
- Komplett 28 Dag Detoxpaket med morgon och kvällste


Hur dricker man det?
I denna kompletta 28 dagars teatoxkur så dricker du Örtte Detox Morgonte varannan morgon och Örtte Detox Kvällste varannan kväll under 28 dagar. Placera din tepåse i kokande vatten och låt tepåsen dra i ca 5 minuter. Vill du variera din smak så kan du lägga till lite citron, kanel eller honung i ditt te.


Om ni vill läsa mer om Örtte Detox te så kan ni göra det HÄR och om ni vill beställa denna 28dagars kuren som jag testar själv just nu och som hjälper till med en naturlig detox så kan ni göra det HÄR

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas