Sara Rylander

L A T E L Y / Back from the dead

Hejsan på er!

Känner att det är dags att dra igång det här kalaset igen... Ser att jag fortfarande har en hel del trogna läsare som kikar in vilket gör mig superglad och mer peppad på att börja blogga igen! Anledningen till varför jag valde att ta en liten paus från bloggandet va att jag har jobbat väldigt mycket hela Decemeber och har helt enkelt inte haft tid till detta. Men nu har det lugnat ner sig lite på den fronten och eftersom jag är galet taggad på det nya året och tror att det kommer bli ett av mina bästa år om allt går enligt planerat med mina resor, jobb osv så känner jag att jag vill börja blogga igen för att sedan kunna se tillbaka på allt med ett leende på läpparna. 

Och vad har hänt sen sist då? Jo en hel del... Började i December att jobba på Media Markt där jag trivdes superbra direkt, att jobba med sälj och få träffa en massa människor varje dag passar verkligen mig samtidigt som jag har så goa arbetskamrater som gör det hela mycket roligare. Jobbar iaf fortfarande kvar där just nu och planerar att vara kvar där hela sommaren tills det är dags att bege sig till andra sidan jorden. Så ah, december bestod av mycket jobbande och inte så mycket nöje men sen avslutade jag självklart året med en riktigt mysig jul tillsammans med min fina familj följt av ett festligt nyårsfirande tillsammans med livets tjejer uppe i Örebro. Och nu i Januari så har jag mestadels jobbat och spånat på mina planer, vad jag ska göra detta året osv och jag har kommit fram till en riktigt spännande plan som jag längtar efter att få fullfölja! Men mer om my master plan i ett annat inlägg haha... 

Så ja det är det jag har hållit på med det senaste månaden, sen har jag självklart också hållit igång med träningen även om det har varit på en lite lugnare nivå pga att jag inte riktigt har haft varken tiden eller motivationen... Men nu i januari så är jag äntligen tillbaka på det gamla spåret och träningen går bättre än någonsin och motivationen är på topp vilket känns superkul! 

Hoppas ni med har haft en bra början på det nya året och att ni får en riktigt härlig fortsättning! Kramis :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas