Sara Rylander

Nytt träningsupplägg / Morgon cardio

I don't sweat, I sparkle. 

Åh heeeej vilket lökfest det blev i morse. Har börjat köra mycket på crosstrainern nu igen efter en längre period med mycket löpande och gud vad det känns i kroppen. Helt underbart haha. Har som sagt kört mest löpträning de senaste månaderna/året och jag kände nu i januari att det va dags att ändra mina träningsrutiner lite, chocka min kropp och se vad jag kan få för resultat. Min kropp är så van vid löpningen nu för tiden så det "ger" inte mig särskilt mycket längre och därför har jag alltså valt att ändra mitt cardio upplägg en hel del. Och jag kan säga att jag känner och ser redan skillnad på min kropp vilket är superkul! Så ja, nu består istället mina cardio pass av en blandning av löpning, crosstrainern och cykling vilket både är bättre för mina resultat samt betydligt mer skonsamt för min kropp.

Passet jag körde idag blev iaf 30 min på crosstrainern följt av 10 min spinning på cykeln. Sen efter det så hade jag planerat att köra lite mage men istället blev det inspelning av någon träningsvideo på gymmet haha. Det va nämligen så att dom som jobbar på mitt gym kom fram och frågade om jag kunde vara med när dom spelade in några korta sekvenser av när dom körde två olika grupppass och absolut va jag på. Dock ångrade jag mig lite när jag insåg att dom skulle filma när vi körde typ zumba, och alla som känner mig vet att jag har absolut INGEN taktkänsla what so ever så jag såg nog helt lost ut haha. Men aja, lite kul va det iaf. Avslutningsvis så filmade dom även en liten stund när vi körde bodypump innan jag till sist tackade för mig och begav mig hemåt. 

Och nu sitter jag här i soffan framför ett avsnitt av Beverly Hills 90210 (älskar denna även om serien har några år på nacken) och har precis käkat lurre som idag bestod av en supergod laxsallad med en massa grönsaker och sen räksås på det. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen resten av dagen ska jag faktiskt bara ta det cooool lugnt, kolla serier och mysa helt enkelt. Behöver en sånn dag. 
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas