Sara Rylander

Simplicity is the ultimate sophistication - Wilhem Bergman


Look at this beauty.

Stort tack till wilhelmbergman.com för denna superfina klocka som jag fick hem igår. Älskar den!  Tycker det är himla fint med en enkel och stilren klocka på armen men tyvärr har jag inte haft någon innan som har fallit mig i smaken men denna va verkligen perfekt. Kommer utan tvekan att användas flitigt. Fick som sagt hem den här igår i det paketet som jag hämtade ut och den är alltså från www.wilhelmbergman.com som är ett märke med italiensk design grundad i Sverige, rättare sagt Göteborg. Deras filosofi är att designa stilrena sofistikerade klockor som passar alla tillfällen och det har dom verkligen lyckats med. Stor tumme upp till deras klockor. 

("...aspired to create timepieces that is classic, with clear attention to the small details. To find the balance of the minimalistic simplicity and quality that makes a watch feel both sophisticated and luxurious"


På deras hemsida www.wilhelmbergman.com så hittar ni ett urval med snygga klockor för både honom och henne, och om ni uppger "sararylander" så får ni 15% rabatt. Hur bra? Perfekt om ni känner för att unna er själva en riktigt fin klocka eller varför inte köpa och ge bort i present?


 


Sponsrat inlägg

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas